Mostantól még egyszerűbben hozzáférsz visszajelzéseidhez az exportálási lehetőséggel

A BIX felületén már több mint tízezer hiteles referencia olvasható, ami rengeteg, viszont nem állunk meg itt. Egyre növekszik ugyanis a szerepe ezen referenciáknak. Segít, hogy megnyerjünk magunknak új ügyfeleket, hiszen azok a társadalmi bizonyítékok, melyeket rólunk olvasnak, segíthetnek neki, hogy mellettünk döntsenek. Hasznos továbbá arra is, hogy akikkel kapcsolatban állunk, visszajelezhessenek nekünk, mert ezzel is mutatjuk, hogy számít az ügyfeleink elégedettsége.

Ahhoz, hogy a beérkező referenciákat most még jobban átlássátok, lehetőség van az exportálásukra az ügyfélkapuból.

BIX Excel export

Így egyszerű és átlátható formában kapjátok meg a referenciákat és könnyebben feldolgozhatjátok, kimutatásokat készíthettek belőlük. Az exportáláshoz az ügyfélkapuban az “Értékelések” menüpontra kell mennünk. Itt látjuk a “Referenciák exportálása” lehetőséget.

Első lépésként válasszuk ki a kérdőívet, aminek szeretnénk letölteni az eredményeit. Itt vannak különleges lehetőségek is, ami elsőre nem lehet egyértelmű: 

  • Összes értékelés: Az idősávban begyűjtött összes értékelés.
  • Egyéb értékelés: Ezek azok, melyek még a speciális, külön területekre bontott kérdőívek előtt érkeztek.
  • Összes feltöltött partner: Itt gyakorlatilag a kitöltési arányt tudod megnézni.

Ez után válasszunk egy idősávot, amelynek az értékeléseire kíváncsiak vagyunk. Kattintsunk a “Referenciák exportálása” gombra, majd várjunk a művelet végére. Ha betöltött, kattintsunk a “Letöltés” gombra. Amit kapunk, az egy rendezett excel tábla a kívánt referenciákkal.

Bízunk benne, hogy ez az új eszköz segít abban, hogy még hatékonyabban dolgozzátok fel a beérkező referenciákat.


Ha szeretnéd tudni, mit gondolnak rólad az ügyfeleid, regisztrálj ingyenesen és vágja bele a referenciák gyűrtésébe!


Recommended Posts